DENT ELITE Rendelők – Európai színvonal

 

A DENT ELITE rendelők több mint másfél évtizede van jelen Ausztriában és Magyarországon. A budapesti fogászati rendelők ugyanazokkal a képzett szakorvosokkal várják Önt, mint osztrák klinikáink, így garantáljuk Önnek a nemzetközi színvonalú ellátást.

 

A DENT ELITE rendelők szakmai csapatának fontos, hogy az egészséges fogak mindenki számára elérhetők legyenek, ezért kezeléseink árait Magyarországon mindig a magyar piaci árakhoz igazítjuk. Ez azt jelenti, hogy áraink a környezetünkben található hazai magánrendelők árainál 30-70%-kal alacsonyabbak!

Időpontot kérek!
DENT ELITE rendelők
Kiváló szakemberek

Munkatársaink ausztriai és magyarországi Fogszakorvosi és Szájsebészeti Központjainkban egyaránt dolgoznak, így tőlünk valóban európai színvonalú ellátást kap. Implantációt egy átlagos klinikán általános fogorvos is végezhet, míg nálunk ezt csak tapasztalt szájsebész kolléga végezheti el. Rendelőnkben kizárólag több éves tapasztalattal rendelkező szakorvosok dolgoznak!

Kapcsolat
DENT ELITE rendelők
Modern technológia

Egy átlagos budapesti magánrendelőhöz képest a DENT ELITE Fogászati és Szájsebészeti Központokban modernebb technikai eszközök használatával, magasabb szinvonalu kezeléseket kap, a környezetünkben található magánrendelők árainál alacsonyabb árakért! Külföldi klinikáinknak köszönhetően elsőként értesülünk a legmodernebb eszközökről és technológiákról, melyeket a tesztelés után itthon is bevezetünk. Nálunk a minőség és az Ön egészsége a legfontosabb!

Árlista
DENT ELITE rendelők
Dupla garancia

Budapesti Fogszakorvosi és Szájsebészeti Központunk minden kezelésre dupla garanciát ad, ezzle is bizonyítva  szakértelmünket és áraink versenyképességét. A minőségi garancia része a félévenkénti ingyenes kontroll, ahol az esetleges garanciális munkákat is elvégezzük. Árgaranciánk azt jelenti, hogy kezeléseinket a legjobb áron kapják meg pácienseink!

Garanciák


Saját budapesti labor

 

Saját, modern laborunknak köszönhetően egy átlagos magánrendelőnél kétszer gyorsabb munkára vagyunk képesek.

Másfél évtized siker

 

Itthon 2000, Ausztriában 2004 óta dolgozunk a fogászati piac élén. Tapasztalatunk és elégedett pácienseink száma a bizonyíték szakértelmünkre.

Svájci és német alapanyagok

 

Az európai színvonalat nem csak szakorvosaink, hanem az általunk használt svájci és német technológiák és alapanyagok biztosítják.

Időpontot kérek!

Több mint másfél évtizedes tapasztalat

ADENT ELITE rendelők Magyarországon már 2000 óta, Ausztriában 2004 óta sikeres a fogászati piacon

Esztétikus fogtömések

Porcelán koronák

Kivehető fogpótlások

Implantáció

Inlay, Onlay fogpótlások készítése

Arany koronák

Rögzített fogpótlások

Fogkő eltávolítás

Láthatatlan fogszabályozás

Cirkónium koronák

Koronák és hidak

Fogfehérítés

Fogpótlás 5 nap alatt

Kérdése van?

Hívja a DENT ELITE rendelők telefonszámait, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.: +36 1 212-7751   +36 70 318-8580

100% minőségi garancia

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

Kettő az egyben garancia

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

Gyakorlati árgarancia

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Magyarországi DENT ELITE rendelők

Kérjen időpontot, és látogasson el valamelyik budapesti fogászati központunkba!

A 4-es vagy 6-os villamosról a Széna téri megállónál kell leszállni. A megállóval szemben nyílik a Hattyú utca. Fogászatunktól 3 perc sétára található a Mamut Bevásárlóközpont, ahol parkolási lehetőség nyílik. A rendelőnkben eltöltött várakozási és kezelési időre vonatkozó parkolási költségét levonjuk a kezelés árából!

1015 Budapest, Hattyú utca 16.

+36 1 212-7751

+36 1 212-6275

info@dentelite.hu

Tibavár utcai rendelőnket tömegközlekedéssel a legkönnyebben az 55, 88, 150, 252, 272-es autóbuszokkal, az Ajnácskő utcai megállónál leszállva tudja megközelíteni. Autóval a Móricz Zsigmond körtérről 3-5 perc alatt könnyedén elérheti a Tibavár utcai rendelőnket. Fogászatunk előtt ingyenes utcai parkolásra van lehetősége.

1113 Budapest, Tibavár u. 6.

+36 1 439-0507

+36 1 439-0508

info@dentalunion.hu

Ausztriai DENT ELITE rendelők

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és látogasson el valamelyik ausztriai fogászati központunkba!

A-1040 Wien, Favoritenstaße. 48

+ 43 1 943-4883

+ 43 1 943-4883

info.wien.favoriten@dentelite.at

A-1040 Wien, Südtiroler Platz 5.

+43 1 943-0617

+43 1 943-0617

info.wien.sudtiroler@dentelite.at

A-4020 Linz, Bismarckstraße 10.

+43 732 78-1881

+43 676 911-8971

info.linz@dentelite.at