1015 Budapest, Hattyú utca 16.

1113 Budapest, Tibavár utca 6.

+36 1 212-7751

H.–P. 8-20-ig

A DENT ELITE  EGÉSZSÉGPÉNZTÁR ELFOGADÓ HELY

DENT ELITE egészségpénztár elfogadó hely. Manapság az egészséges életmód igazi kihívás, amihez nem elegendő csupán az elszántság, de sajnos egyre több pénzbe is kerül. Vannak olyan, az egészség védelmét támogató szolgáltatások amelyeket a Társadalombiztosítás egyáltalán nem, vagy csak részben támogat. Ezeknek a szolgáltatásoknak a finanszírozására találták ki az Önkéntes Egészségpénztárakat. Az egészségpénztári megtakarítás egy speciális öngondoskodási forma, amely lehetővé teszi, hogy nem csak egészségtudatosan, de pénzügyileg is a legokosabban tegyünk meg mindent egészségünk megőrzése érdekében.

Az önkéntes egészségpénztár fontosabb előnyei: adókedvezmény, a munkáltatók átvállalhatják a tagdíjfizetést, segít felkészülni a váratlan egészségügyi kiadásokra. Az el nem költött befizetések hozamot termelnek. Közeli hozzátartozóink is igénybe vehetik. A befizetések örökölhetők. Egészségpénztár elfogadó hely -DENT ELITE.

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ EGÉSZSÉGPÉZTÁRAS FIZETÉS A DENT ELITE-nél?

Készpénzes fizetés esetén készpénfizetési számlát állítunk ki az egészségpénztár nevére az Ön adataival. Miután Ön a számlát megküldte az Egészségpénztárnak, az visszatéríti a számlán szereplő összeget.

Amennyiben az egészségpénztári kártyán megfelelő összeg áll rendelkezésre, akkor POS terminálon keresztül terheljük az egészségkártyát, ez olyan, mintha bankkártyával fizetnénk.

Fogpótlás 5 nap alatt

Egészségpénztár elfogadó hely – DENT ELITE
BÁRMILYEN TOVÁBBI KÉRDÉS ESETÉN KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Tel.: +36 1 212-7751   +36 70 318-8580