Orvosaink

Szakorvosaink évtizedes nemzetközi és hazai tapasztalattal állnak rendelkezésére

Dr. Páli Norbert

Dr. Páli Norbert 1973-ban született, általános iskolás éveit Bécsben töltötte, és itt járt kétnyelvü középiskolába is 1992-ig.

 

1998-ban fejezte be tanulmányait a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd két évvel később  Fog- és Szájbetegségek Szakvizsgát tett.

 

2000-ben nyitotta meg első fogászati magánklinikáját Budapesten, a Hattyú utcában DENT ELITE néven. Az immár 15 éve nagy sikerrel üzemelő rendelő elismerést vívott ki magának mind szakmai, mind pedig a páciensek körében úgy Magyarországon, mint Ausztriában.

 

Az EU 2004-es bővítése után az első fogorvos, aki az újonnan belépő országok orvosai közül tagja lett  az Osztrák Orvosi Kamarának!  Ugyanez év szeptemberében az EU adta lehetőségeket kihasználva, néhány korábbi kollégájával közösen, egy 190 nm-es fogászati magánklinikát nyitott Bécsben, ahol azóta is praktizál.

 

2005-ben egy újabb fogászati rendelőt nyitottak szintén Bécsben, a Sudtiroler Platz-on.

 

Az egyre gyorsabban növekvő forgalom szükségessé tette egy saját fogtechnikai műhely létrehozását, így került megalapításra 2005-ben a DENTAL UNION Hungary Kft. Fogtechnikai Laboratórium.  A laboratórium teljeskörű fogtechnikai szolgáltatásokat nyújt mind a DENT ELITE fogszakorvosi rendelők részére, mind pedig az Európai Unió, továbbá Magyarország fogorvosai számára.

 

2006-ban Salzburgban újabb fogászati rendelőt nyitottak, majd egy évvel később Linz belvárosában nyitották meg legújabb rendelőjüket.

 

Két gyönyörű leánygyermek Édesapja!

Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa,
Intézményvezető

Dr. Domokos Gyöngyi

Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa

Asszisztenseink

Kiss-Bökönyi Diána
Fogpótlás 5 nap alatt

Kérdése van?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.:    +36 70 318-8580

100% minőségi garancia

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

Kettő az egyben garancia

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

Gyakorlati árgarancia

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!